0660 - 23 88 00 info@hem-kok.se

« Tillbaka Vitvaror - Tvätt & Tork - Tvättmaskiner

TVÄTTMASKIN
Bild
Bild
Bild
Bild


7.995,00 kr (9.995,00 kr)
   

TVÄTTMASKIN BOSCH WAT286M8SN 5 ÅRS GARANTI

8 kg tvättmaskin med det intelligenta och automatiska doseringssystemet i-DOS™ som doserar exakt varje gång för ett perfekt tvättresultat.


• i-DOS™: tvättmedlet doseras automatiskt för det perfekta tvättresultatet.

• Ljudnivå 49 dB/74 dB: tvättar och centrifugerar extra tyst.

• EcoSilence Drive™: mycket energisnål motor med 10 års garanti, ger tyst drift och extra lång livslängd.

• VarioDrum: effektiv och skonsam tvätt tack vare trummans unika struktur.

• Användarvänlig display och upplyst programvred med integrerat på/av-läge gör det smidigt att välja program.

Tvättmaskin tyst som en viskning.

Den innovativa utformningen av AntiVibration-sidoväggarna är inte bara en ögontjänare, de skapar stabilitet och dämpar vibrationen från maskinen. Den förbättrade isolationen minskar ljudnivån och gör Bosch tvättmaskiner mycket tysta, även under centrifugeringen.


Påminnelse för trumrengöring.

Vet du inte när det är dags att rengöra trumman? Oroa dig inte, det spelar ingen roll. När tvättmaskinen används under 40°C kontinuerlig 20 gånger, kommer trumrengöringsprogrammet automatiskt att påminna dig.


Spara vatten, helt automatiskt.

Din tvättmaskin kan spara tid, men oftast på bekostnad av ökad vattenförbrukning. Vår ActiveWater-teknik ger perfekta resultat men använder inte mer vatten än nödvändigt. Inbyggda sensorer justerar vattenförbrukningen efter textiltyp och tvättmängd och våra patenterade trum- och vattenintagssystem ger snabbare blötläggning. Välj tvättmaskinen som hanterar din vattenförbrukning och ger dig lugn och ro hemma.
Tvätta upp till 65% snabbare utan att kompromissa på resultatet.

WAT286M8SN

SpeedPerfect är framtaget för de situationer då tiden spelar roll, funktionen förkortar tvättprogrammet med upp till 65 %* med lika rent resultat. SpeedPerfect kan kombineras med de flesta programmen och alla textilier. Exempelvis tvättar mixprogrammet tillsammans med SpeedPerfect ett 4kg lass tvätt på bara 41 minuter. (*Jämförelsen är mellan längden på Easy Care 40 % -programmet med och utan SpeedPerfect.)

Glöm bort bortglömd tvätt. 

Blev det kvar en bortglömd strumpa i botten av tvättkorgen? Påfyllningsfunktionen i Bosch tvättmaskiner låter dig fylla på eller plocka ur tvätt från en redan startad tvättcykel*. Det är bara att pausa programmet och öppna dörren för att fylla på med den bortglömda tvätten och fortsätta tvättprogrammet. (*Det är inte möjligt att fylla på om temperaturen överstiger 50°C eller om vattennivån är för hög.)


Automatisk tvätt.

Känner automatiskt av vikt, klädmaterial och hur smutsig tvätten är. Justerar vattentemperaturen och hastigheten därefter.

Kraftfull och skonsam på samma gång.

Dyra och känsliga kläder kan förstöras efter bara en tvätt. Den unika, patenterade VarioDrum-strukturen avlägsnar noggrant smuts och fläckar på alla typer av kläder, utan att förstöra den. Beroende på valt program roterar den droppformade designen och de asymmetriska ribborna skonsamt tvättgodset mot mitten oavsett rotationsriktning. Det ger inte bara intensivtvätt av mer smutsiga textilier, utan även snabbare och noggrannare rengöring.

Ren tvätt, helt autmatiskt. 

Med två olika automatiska program blir det lättare än någonsin att tvätta rent. Välj mellan programmen för hårt smutsad tvätt eller för känsligare plagg och låt maskinen sköta resten.


Art nr: 107020
Vill du veta mer?
Antal: